مش فولادی و کاربرد آن در شبکه میلگرد

برای مسطح کردن بتن در پروژه های صنعتی و ساختمانی از شبکه های میلگردی مش استفاده می شود . در ساخت شبکه ی میلگردی، میلگردهای طولی و عرضی با زاویه ی 45 درجه روی هم قرار گرفته و با دستگاه های تمام اتوماتیک به هم جوش داده می شوند. مش های میلگردی یا به صورت شبکه ی مش پیش جوش آجدار یا شبکه مش پیش جوش ساده تهیه و تولید می شوند. توری مش برای مصارف ساختمانی کاربرد دارد و یکی از روش های رایج در ساختمان ها و پروژه هاست.

 

مش فولادی چیست ؟

 برای مسطح کردن بتن در پروژه های صنعتی و ساختمانی از شبکه های میلگردی مش استفاده می شود. در ساخت شبکه ی میلگردی، میلگردهای طولی و عرضی با زاویه ی 45 درجه روی هم قرار گرفته و با دستگاه های تمام اتوماتیک به هم جوش داده می شوند. مش های میلگردی یا به صورت شبکه ی مش پیش جوش آجدار یا شبکه مش پیش جوش ساده تهیه و تولید می شوند. توری مش برای مصارف ساختمانی کاربرد دارد و یکی از روش های رایج در ساختمان ها و پروژه هاست.
تاریخچه و کاربردهای شبکه میلگردی مش

تاریخچه مش فولادی به حدود سال 1900 باز می گردد. اولین بار از آن ها در اوایل دهه 1900 در ساخت و ساز جاده استفاده شد. این محصول از فولاد زنگ نزن ساخته شده است. و از کاربردهای آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سازه های پیش ساخته بتنی
  • سقف های کامپوزیت 
  • پروژه های کانال سازی ، سد ، مترو
  • ساخت تونل ها، پل ها
  • ساخت سدهای بتنی و کانال های آبرسانی
  • دیوار و قطعات پیش ساخته کامپوزیت
  • کف سالن ها، انبارها، اتوبان ها و فرودگاه ها
  • نرده کشی و ایجاد موانع برای انبارها و کارخانجات 
  • حصارکشی اطراف انبارها، فرودگاه ها، پارکینگ ها
  • ساخت سیلوهای بتنی، مخازن بتنی
  • ساخت پی ها و فونداسیون های بتنی
  • پی، دیوار و سقف 

تاریخچه و کاربردهای شبکه میلگردی مش 

مزایای استفاده از شبکه های میلگردی مش

از مزایای استفاده از شبکه های میلگردی مش فولادی می توان به صرفه جویی بهینه در استفاده از میلگرد، دارا بودن صرفه اقتصادی نسبت به دیگر روش ها به لحاظ صرفه جویی در مصالح و وزن و زمان، سهولت حمل و کاهش هزینه های نصب، رعایت صحیح مبحث نهم مقررات ملی ساختمانی، تسریع عملیات جاگذاری مفتول نسبت به سایر روش ها و مقاومت زیاد شبکه ها به دلیل جوش نقطه ای و نظم گره ها اشاره کرد.  شما عزیزان می توانید برای تهیه انواع میلگرد آجدار و ساده با کیفیت بالا و قیمت مناسب به آهن پویا بپیوندید. 

مشخصات شبکه های میلگردی مش

 از مشخصات اصلی شبکه های میلگردی مش فولادی می توان موارد زیر را مد نظر داشت:

  • طول شبکه از 1 متر تا 9 متر
  • عرض شبکه از 100 سانتی متر تا 250 سانتی متر
  • قطر مفتول از 4 الی 12 میلی متر به شکل ساده و آجدار
  • ابعاد چشمه به شکل مربع یا مستطیل از 8 الی 40 سانتی متر و عرض آن از 8 سانتی متر به بالا
  • توری ها در ابعاد 2*1 متر، 3 *1 متر، 2.20 *6 متر، و از چشمه 5 الی 30 سانتی متر و میلگرد 2.20  تا 10

توری مش داری دو نوع ساده و آجدار است و معمولا در بازار مفتول 6 چشمه 10*10 و چشمه 15*15 و مفتول 8 با چشمه 10*10 و چشمه 15*15 رایج است. برای مسطح کردن بتن در پروژه های صنعتی و ساختمانی از شبکه های میلگردی مش استفاده می شود. در ساخت شبکه ی میلگردی، میلگردهای طولی و عرضی با زاویه ی 45 درجه روی هم قرار گرفته و با دستگاه های تمام اتوماتیک به هم جوش داده می شوند.

نحوه استفاده از مش در میلگرد

مش های فولادی امروزه در صنعت ساختمان سازی و برای آماده سازی بتن استفاده می شود. در ایجاد شبکه ی میلگردی، نقاط اتصال آن ها با دستگاه های مقاوم اتوماتیک به وسیله جوش به هم متصل می شوند. میلگرد های طولی و عرضی با زاویه 90 درجه روی هم قرار می گیرند. مش های میلگرد در دو مدل آجدار، ساده انجام می شود.

نحوه استفاده از مش در میلگرد

توری مش چیست؟

این توری از مفتول های آهن و گالوانیزه رنگ سیاه تولید می شوند. این توری ها به شکل جدولی به یکدیگر جوش می خورند. آن ها در بازار به سه شکل: پنلی، آجدار، فولادی هستند. مقاومت مش در برابر سیم مفتول بیشتر است. توری جوشی کاربرد های زیادی در صنایع دارند از جمله کاربرد های توری جوشی در مصارف شامل: ساختمانی، صنعتی، بهداشتی، کشاورزی، ورزشی می باشد. همچنین برای آماده سازی بتن، مقام سازی، کف سازی، لوله ها، محل عبور و مرور ماشین ها، استخر ها استفاده می شود.

کاربرد و مزایای توری مش فولادی

کاربردهای توری مش فولادی به شرح زیر است:

  1. برای ایجاد سقف های کامپوزیت (دال)
  2. دیوار ها، قطعات کف سالن ها، انبار ها
  3. اتوبان ها، فرودگاه ها، ایجاد تونل ها
  4. ساخت مترو، ساخت پل، ساخت پارکینگ ها

 همچنین از مزایای استفاده از توری مش فولادی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. مقرون به صرفه بودن توری مش ها مهم ترین ویژگی آن ها است
  2. حمل و نقل آسان
  3. سرعت بالا هنگام نصب

انواع مش فولادی

 مش فولادی در انواع و اقسام مختلفی عرضه می شود که در زیر به معرفی آن ها می پردازیم. 

مش فولادی جوشی و غیر جوشی

مش فولادی جوشی پر کاربرد ترین نوع مش است که با میلگرد آجدار تولید می شود. این نوع مش برای بتن ریزی و گود برداری کاربرد دارد. از دیگر کابرد این مش ها میتوان به  تولید سقف کامپوزیت، تولید میلگرد حرارتی، ایجاد تونل ها، انبار ها، کانال های آبرسانی محلی اشاره کرد. و اما مش فولادی غیر جوشی به دو صورت تولید می شود: 1. قرار گرفتن میلگرد های آجدار بر روی هم 2. بافته شدن میلگرد های ساده با قطر پایین

مش فولادی جوشی و غیر جوشی 

توری مش استیل

یکی دیگر از توری های مش، توری مش استیل بوده که دارای دو گرید است. در زیر با دو گرید توری مش استیل آشنا می شویم.

 گرید 304: اکثرا گرید 304 پر کاربرد ترین  نوع توری مش است و مقاومت بالایی دارد. جنس آن از مفتول استیل است. مثال: در برابر رطوبت، مواد اسیدی، مواد شیمیایی

گرید 316: قیمت این گرید از گرید 316 بیشتر است و مقاومت بسیار بالایی دارد. ساختار این دسته از مولیبدن است.

کاربرد توری مش استیل

کاربردهای توری مش استیل در مواردی همچون صنعت شیمیایی و غذایی، سرند انواع جامدات، متالوژی، صنایع نفت و گاز، فیلتر سازی، صنایع هوا و فضا، صنعت رنگ سازی و صنایعی از این قبیل اشاره کرد.

قیمت توری مش به چه عاملی بستگی دارد؟

 عوامل مختلفی در قیمت گذاری توری مش فولادی تاثیرگذار است. که بعضی از این موارد عبارتند از: ضخامت مفتول به کار رفته، انداره چشمه به کار رفته، نوع مفتول از نظر ساده یا آجدار بودن، حجم و زمان مورد نیاز در هنگام سفارش، نوع پوشش آن ها از نظر سیاه، گالوانیزه و استیل بودن و .... مواردی است که می تواند بر قیمت توری مش فولادی تاثیرگذار باشد. 

شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مش فولادی و کاربرد آن در شبکه میلگرد با کارشناسان ما در آهن پویا در ارتباط باشید و قبل از هر اقدامی در هر زمینه ای که نیاز دارید مشاوره رایگان دریافت کنید. 

 

نوشتن دیدگاه