لاکشمي ميتال پنجمين فرد ثروتمند جهان است که پدرش مالک و مدير کارخانه ي فولاد در هند
بود. او در رشته ي بازرگاني از دانشگاه کلکته فارغ التحصيل شد و با پول پدرش يک کارخانه 
ي فولاد سازي در اندونزي احداث کرد.

لاکشمي ميتال پنجمين فرد ثروتمند جهان است که پدرش مالک و مدير کارخانه ي فولاد در هند بود. او در رشته ي بازرگاني از دانشگاه کلکته فارغ التحصيل شد و با پول پدرش يک کارخانه ي فولاد سازي در اندونزي احداث کرد. شرکت هاي بزرگي را خريداري و به مجموعه ي خود اضافه کرد و توانست با سم اقتصاد خود شرکت خود را وسيع تر کند به طوري که در سال هاي اوليه ي تاسيس شرکت 420 هزار تن محصولات فولادي را توليد و سه سال بعد از آن يک ميليون تن فولاد را توليد کرد. او شرکت هايي در نقاط مختلف دنيا از جمله اروپاي شرقي و شوروي سابق که در حال ورشکستگي بودند را خريداري و به فرآيند توليد خود اضافه کرد.
او با خريد شرکت هاي غير بهره ور يعني شرکت هايي بعد که بهره وري پاييني داشتند توانست با راه اندازي مجدد و به کارگيري روش هاي مديريتي و فناوري توليد خود را روز به روز افزون تر کند. از جمله کارهايي که باعث رونق گرفتن بيشتر کار او شد استفاده از آهن قراضه بود و همچنين هم باعث شد تا عملکرد سريع تري در توليد فولاد داشته باشد و همچنين از اثرات زيست محيطي اي که صنعت فولاد به طبيعت مي زند بکاهد.
شرکت او در سال 2012 در فهرست جهاني، رتبه ي 70 را به دست آورد. او توانست شرکت رقيب خود (آرسلور) را بخرد و با ادغام دو شرکت گروه آرسلور ميتال را تاسيس کند. شرکت آرسلور ميتال به عنوان غول صنعت فولاد توانسته انواع محصولات فولادي تخت و بلند را توليد و عرضه کند. محصولات تختي مانند: تختال، ورق هاي نورد گرم و سرد، ورق هاي گالوانيزه و همچنين محصولات بلندي مثل شمش، مفتول، انواع سيم، ميلگرد، سيم بکسل، ريل، تيرآهن، پروفيل و انواع لوله را توليد و عرضه کند. اين شرکت علاوه بر فولاد آهن اسفنجي هم نيز توليد مي کند. تنوع در توليد و عرضه ي اين محصولات باعث شده تا اين فرد در جهان به عنوان چهره ي برتر فولادي قرار گير د و از مهم ترين شرکت هاي جهاني محسوب شود.

 

نوشتن دیدگاه