طبق گزارش انجمن جهانی فولاد؛ ایران رشد 30 درصدی را در سال 2019 در زمینه تولید شمش فولادی به ثبت رساند، این درحالیست که متوسط رشد تولید در دنیا 3.5 درصد بوده است. 
براساس جداول آماری انجمن ذکر شده، کشورمان از 11 دی 1397 لغایت 10 دی 1398 به تولید 31.9 میلیون تن رسید و به این ترتیب رشد 30 درصدی را در مقایسه با عملکرد سال 2018 به ثبت رساند.

 طبق گزارش انجمن جهانی فولاد؛ ایران رشد 30 درصدی را در سال 2019 در زمینه تولید شمش فولادی به ثبت رساند، این درحالی است که متوسط رشد تولید در دنیا 3.5 درصد بوده است. 
براساس جداول آماری انجمن ذکر شده، کشورمان از 11 دی 1397 لغایت 10 دی 1398 به تولید 31.9 میلیون تن رسید و به این ترتیب رشد 30 درصدی را در مقایسه با عملکرد سال 2018 به ثبت رساند.
کارشناسان صنعت فولاد معتقدند که رشد 30 درصدی تولید فولاد ایران برای سال 2019 به شیوه ی تخمینی برآورد شده و قرار است انجمن جهانی فولاد در 25 بهمن ماه امسال (14 فوریه 2020) در گزارش خود آمار قطعی را مشخص کند.
همچنین تولید ۶۶ کشور جهان که در این آمار مورد بررسی قرار گرفته، رقم یک میلیارد و ۸۴۸ میلیون تن را نشان می دهد که در مقایسه با سال ۲۰۱۸ ، 3.5 درصد رشد داشته است.
برابر آمارهای مورد بررسی، چین به عنوان بزرگترین تولید کننده فولاد در سال ۲۰۱۹ بالغ بر ۹۹۶.۳ میلیون تن تولید داشت که در مقایسه با سال ۲۰۱۸، 8.3 درصد رشد داشته است. 
چین نزدیک به ۵۴ درصد کل تولید جهان فولاد تولید می کند که علاوه بر بزرگترین تولید کننده، بزرگترین مصرف کننده این فلز راهبردی به حساب می آید.
علاوه براین براساس آمار سال ۲۰۱۹ ترکیه با ۳۳.۷ میلیون تن شمش فولادی، نسبت به سال ۲۰۱۸ افت تولید ۹.۶ درصدی را نشان می دهد.
پیش از این انجمن جهانی فولاد در آمار منتهی به ۹ آذر ۹۸ ( ۱۱ ماهه ۲۰۱۹ ) خبر از رشد تولید ۵.۳ درصدی فولاد ایران نسبت به دوره مشابه داد، درحالی که رشد متوسط کشورهای جهان ۲.۷ درصد ثبت شده بود.
انجمن جهانی فولاد (World Steel Associa ) در ۱۱ ماهه سال ۲۰۱۹ میلادی، آمار تولید فولاد ایران را رقم ۲۳میلیون و ۶۴۸ هزار تن ثبت کرد که در مقایسه با تولید سال ۲۰۱۸ که رقم ۲۲میلیون و ۴۵۲هزارتن بود، افزایش۵.۳ درصدی را نشان می دهد.
تولید فولاد خام ایران در ماه نوامبر ۲۰۱۹ میلادی( ۱۰ آبان لغایت ۹ آذر ۹۸) با ۲.۶ درصد کاهش نسبت به ماه مشابه در سال ۹۷ روبرو شد و به دو میلیون و ۱۳۰ هزارتن رسید. این رقم در نوامبر سال گذشته دو میلیون و ۱۸۷ هزار تن بود.
بررسی آمار تولید ۶۴کشور فولادساز جهان نیز از ابتدای ژانویه تا پایان اکتبر ۲۰۱۹ میلادی ( ۱۱ دی ۹۷ تا ۹ آبان ۹۸ ) یک میلیارد و ۶۸۴ میلیون و ۱۹۴هزارتن ثبت شد که حاکی از رشد۲.۷ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۱۸ است.
میزان تولید فولادسازان جهان در نوامبر ۲۰۱۹ میلادی، با یک درصد افت نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ۱۴۷ میلیون و ۷۹۱ هزار تن رسید. این رقم در نوامبر سال ۲۰۱۸ میلادی ۱۴۹میلیون و ۳۵۶ هزار تن ثبت شده بود.
آمار ۱۱ ماهه سال ۲۰۱۹ میلادی نشان می دهد که به ترتیب چین با تولید ۹۰۴ میلیون و ۱۷۷ هزار تن، هند با ۱۰۱ میلیون و ۹۵۴ هزار تن، ژاپن با ۹۱میلیون و ۵۲۷ هزار تن، آمریکا با ۸۰ میلیون و ۶۱۵ هزار تن و کره جنوبی با ۶۶ میلیون و ۳۲ هزارتن پنج کشور برتر فولادساز جهان بودند.
کشورمان در حال حاضر در میان بیش از 60 کشور جهان رتبه دهم فولاد ساز را به خود اختصاص داده و پیش بینی شده با دستیابی به ظرفیت 55 میلیون تنی در 1404 به جایگاه هفتم برسد.
همچینین ایران در سال 2019 طبق گزارش انجمن جهانی فولاد در زمینه ی تولید آهن اسفنجی، رقم 27.7 میلیون تن را به ثبت رساند که 7.7 درصد رشد را در مقایسه با سال 2018 نشان می دهد و کشورمان رتبه ی دوم را پس از هند که 36.8 میلون تن تولید داشت به خود اختصاص داد.