بهروز رحمتی گفت: با اجرای طرح اسیدفسفریک و کود شیمیایی فسفاته، سود حاصل از تولید این محصولات و ارزش‌افزوده ایجادشده برای شرکت مس صرف طرح‌های....

 

به نقل از روزنامه روزگار معدن : در شرکت مس ظرفیت تولید اسید سولفوریک توسعه یافت 

 

بهروز رحمتی گفت: با اجرای طرح اسیدفسفریک و کود شیمیایی فسفاته، سود حاصل از تولید این محصولات و ارزش‌افزوده ایجادشده برای شرکت مس صرف طرح‌های توسعه شرکت و سود سهامداران میلیونی شرکت خواهد شد. در مجموع ، آثار و برکات خوب آن شامل سهامداران ، کشاورزان و دامداران خواهد شد .

وی با بیان اینکه با تولید و عرضه کودهای سالم و استاندارد و تولید غذای سالم ، یکی از ارکان ایجاد جامعه سالم ساخته می شود ،گفت: یکی از ارکان اصلی توسعه پایدار، توجه ویژه به محیط‌ زیست است.


رحمتی همچنین خاطرنشان کرد : در صنعت مس ، خط تولید فقط منجر به تولید کاتد مس نمی شود ، در این راستا جذب SO2 در گازهای خروجی کوره ذوب و تبدیل آن به اسید سولفوریک مورد نیاز است و یکی از رایج اقدامات در این صنعت برای حفظ محیط زیست است. با این حال ، با اجرای برنامه های توسعه ، این تعداد افزایش می یابد.

وی در خصوص دلایل ورود شرکت مس به طرح مخازن اسیدسولفوریک گفت: با توجه به ظرفیت تولید و مصرف اسید کشور و مازاد بودن عرضه نسبت به تقاضا ، شرکت ملی صنایع مس ایران استراتژی صادرات این محصول به خارج از کشور و نیز تبدیل آن به محصول با ارزش‌افزوده بالا را در دستور کار خود قرار داد.

تولید کود شیمیایی از خروج ارز از کشور جلوگیری می کند .


رحمتی با بیان اینکه استراتژی توسعه‌ای شرکت مس و رسالت صیانت از محیط ‌زیست با هدف نیل به توسعه پایدار، تولید اسید سولفوریک را اجتناب‌ناپذیر می‌کند، افزود: با توجه به چالش عدم توازن عرضه‌وتقاضا در داخل کشور برای اسید سولفوریک، تبدیل آن به یک محصول با ارزش مطلوب‌ترین راهبرد است .


وی تاکید کرد : با رفع چالش و تبدیل آن به فرصت، ضمن حذف نگرانی‌های ناشی از نوسانات بازار اسید سولفوریک و افت‌وخیز میزان تقاضا؛ تعریف نقطه مصرف تثبیت‌شده که همان کارخانه اسید فسفریک است و تولید پایدار و سازگار با محیط‌ زیست واحدهای ذوب مس موجب خواهد شد که علاوه بر اثرات اقتصادی ، در تحقق اهداف زیست‌محیطی شرکت نیز نقش بسزایی خواهد داشت . 

 

منبع : شرکت ملی صنایع مس ایران