نعت سیمان اظهار کرد : تقریبا می‌توان گفت که کارخانجات سیمان متوقف هستند چراکه گفته شده که میزان برق آنها به ۱۰ درصد کاهش پیدا می‌کند . این میزان برق هم برای تولید مناسب نیست....

 

به نقل از روزنامه اسکناس : زیان 300 میلیاردی بی برقی به صنعت سیمان 

 

صنعت سیمان اظهار کرد : تقریبا می‌توان گفت که کارخانجات سیمان متوقف هستند چراکه گفته شده که میزان برق آنها به ۱۰ درصد کاهش پیدا می‌کند . این میزان برق هم برای تولید مناسب نیست و تنها برای روشنایی و دیگر استفاده‌های روزانه مناسب است.

عبدالرضا شیخان در مورد تاثیر کاهش برق صنایع به ۱۰ درصد بر صنعت سیمان اظهار کرد : تقریبا می‌توان گفت که کارخانجات سیمان متوقف هستند چراکه گفته شده که میزان برق آنها به ۱۰ درصد کاهش پیدا می‌کند . این میزان برق هم برای تولید مناسب نیست و تنها برای روشنایی و دیگر استفاده‌های روزانه مناسب است . ممکن است برخی از کارخانجات که کلینکر تولید می‌کنند شب‌ها آسیاب‌های خود را راه‌اندازی کنند اما تقریبا می‌توان گفت کارخانجات غیرفعال هستند . شاید از ۷۷ کارخانه‌ای که در کشور است، ۱۰ یا ۱۲ واحد به صورت کژدار فعالیت می‌کنند اما مابقی غیرفعال شده‌اند .

وی در پاسخ به سوالی در مورد وضعیت کارگران کارخانه‌ها در این وضعیت گفت : خوشبختانه صنعت سیمان هنوز به جایی نرسیده که بخواهد تعدیل نیرو کند . از آنجا که گفته شده ۲ هفته این کاهش میزان برق وجود دارد فعلا به بیشتر کارگران مرخصی داده شده است ، البته حقوق این کارگران نیز پرداخت می‌شود .

دبیر انجمن کارفرمایان صنعت سیمان خاطرنشان کرد : به طور متوسط در ماه حدود ۶ میلیون تن سیمان در کشور تولید می‌شود ، در این ۲ هفته بعضی از کاخانجات که بتوانند تولید داشته باشند به ۲۰ تا ۲۵ درصد تولید عادی خود می‌رسند و بسیاری نیز نمی‌توانند تولید کنند .

وی در ادامه افزود : تعهدات صادراتی ما تا حدی دچار وقفه شده ، کسانی که کلینکر صادر می‌کردند ، بخشی از محصولات خود را به بنادر فرستاده‌اند و آمادگی صادرات دارند . در مورد سیمان ، بیشتر صادرات به آسیای میانه و افغانستان است و افغانستان در چند مدت اخیر به خاطر مسائل خاصی که حاکم شده و حضور طالبان مشکلات خود را داشته البته مشکل از طرف ما نیز وجود داشت چراکه برق نداشتیم . به طور کلی هنوز گزارشی مبنی بر اعتراضات تعهدات صادراتی نداشته‌ایم .