031 - 910 - 100 - 30     021 - 910 - 100 - 30

کارخانه ی فولاد سازی
شنبه 28 تیر 1399 بازدید : 602

 

کارخانه های فولادی از کارخانه های صنعتی محسوب می شود که مراحل تولید فولاد از ابتدای کار که سنگ آهن از معادن استخراج می شود، می باشد. به این ترتیب که در مرحله ی آخر محصول نهایی از خط تولید خارج شود. فرآیند های تولید فولاد در کارخانه های فولاد سازی به صورت محصولات نیمه ساخته ریخته گری خواهد شد و شامل شمش، اسلب، ورق و محصولات فولادی هر یک به صورت جداگانه ای تولید خواهد شد و شیوه ی ساخت هر کدام با یکدیگر متفاوت است.


مجتمع های فولاد:


در مجتمع های فولاد فرآیند تولید فولاد شامل تولید آهن که تبدیل سنگ معدن به آهن مایع است می باشد و بعد از آن با قرار گرفتن در کوره های ریخته گری با توجه به نیاز مجتمع به شکل های دلخواه در می آید که در این مرحله با کاهش اندازه ی قطعات در فرآیند نورد کردن محصول نهایی درست خواهد شد. از جمله مواد خامی که در مجتمع های فولاد سازی به آن نیاز دارند، سنگ آهن، سنگ آهک، زغال سنگ یا همان کک می باشد که هر کدام نیز به طور مستقیم یا غیر مستقیم به کار برده می شود. 


وقتی هرکدام از این مواد خام در کوره ها قرار می گیرند ترکیبات آهن موجود در سنگ آهن اکسیژن اضافی را آزاد می کند و به آهن مایع تبدیل می شود. فولاد گداخته در داخل قالب های بزرگی ریخته می شود که در هنگام فرآیند ریخته گری روش های مختلفی استفاده می شود مانند افزودن آلومینیوم که با این کار ناخالصی های موجود بر ماده گداخته شده روی سطح شناور می شوند و در این عملیات می توان ناخالصی ها را از روی آن برداشت. مجتمع های فولاد دارای تاسیسات بزرگی هستند که به طور عادی به گونه ای اقتصادی می باشند که ظرفیتی برابر 2000000 تن یا بالاتر از آن فعالیت کنند. این مجتمع ها به صورت قطعات بزرگ، نوارهای فولادی ، مفتول ها، ریل های راه آهن و گاهی بعضی محصولات فولادی طویل مانند فولاد ساختاری(ساختمانی) و لوله های فلزی هستند.
 

آهن پویا

آهن پویا

آهن پویا با بیش از یک دهه تجربه پر فروش، پایبند به اصول حرفه ای و اخلاقی در عرصه خرید و فروش در مرزهای داخلی و خارجی یاری گر شما در صنعت فولاد است

به اشتراک بگذارید

دیدگاه

0