مهار دیوار با میلگرد

برای ساخت و تعمیر انواع دیوارهای بلوکی و آجری، استفاده از آیتم های مکملی، امری ضروری محسوب می شود. میلگرد یکی از مصالح کاربردی برای مهار دیوارهای نوساز و دیوارهایی که قصد تعمیر بر روی آن ها وجود دارد، محسوب می شود. استحکام بسیار مناسبی که انواع محصولات فولادی مانند میلگرد از خود نشان می دهند موجب شده که برای مهار دیوار، گزینه ای کاربردی محسوب شود. در واقع برای افزایش استحکام سازه ها و همچنین جلوگیری از تخریب دیوارهایی که در معرض ترک قرار گرفته‌ اند، اجرای میلگرد بستر و همچنین مهار دیوار با استفاده از آن ها به عنوان راهکاری کاربردی شناخته می‌ شود.
متریال مختلفی برای مهار دیوار می ‌تواند به کار گرفته شود. انواع مختلف محصولات به‌کار رفته دارای خواص گوناگون هستند. دیوارهایی که حجم و بار زیادی بر روی خود ندارند، می توانند علاوه بر میلگرد از کلاف های دیگر نیز بهره ببرند. با این حال مقاومت بسیار بالای میلگرد موجب می شود در شرایط سرد و هنگامی که نیاز به مقاومت بالا وجود دارد، این قطعات فلزی بهترین اثر گذاری را داشته باشند. شکل های مختلفی از میلگرد را برای مهار دیوار می ‌توان به کار برد. به عنوان مثال گاهی اوقات لازم است که میلگرد به صورت افقی و در برخی مواقع به صورت عمودی در دیوارها به کار برود. فراموش نکنید استفاده از میلگرد استاندارد با مشخصات فنی مناسب از نکات ضروری در این امر شناخته می شود.

مهار دیوار با میلگرد

روشی مناسب جهت مهار دیوار غیرسازه ‌ای با میلگرد

مسلح کردن و مهار دیوار غیرسازه ‌ای با میلگرد بستر، راهکاری اساسی شناخته می شود. چنانچه بین دیوار و سازه یکپارچگی مناسبی وجود نداشته باشد احتمال خرابی آن ها همواره بالا بوده و ممکن است مشکلات عدیده ای برای ساختمان ایجاد کند. آسیب پذیری دیوارهای غیر سازه ای در برابر شرایط مختلف مانند زلزله این مهم را می طلبد که با استفاده از روش های مناسب، روی به مسلح کردن و مهار آن ها آورده شود. محققان و فعالان در حوزه ساخت و ساز، از میلگرد بستر به عنوان بهترین روش تقویت و مهار دیوار غیر سازه ای نام می برند. استفاده از میلگرد به عنوان راهکاری مناسب برای مقاوم سازی ساختمان های قدیمی، تقویت ساختمان ها در برابر سیل و زلزله و همچنین راهکاری مناسب برای تعمیر ساختمان ها و دیوارهای آن ها شناخته می شود.

مهار دیوار با میلگرد

مهار دیوار با میلگرد چگونه انجام می شود؟

همانگونه که بیان کردیم، برای مهار دیوار با استفاده از میلگرد می ‌توان به دو شکل افقی و عمودی اقدام نمود. چنانچه میلگرد بستر را قصد استفاده به صورت افقی داشته باشید، نیاز به کلاف میلگرد به صورت خرپایی یا نردبان با قطر ۴ یا ۶ میلیمتر خواهید داشت. توجه داشته باشید که مهندسین ساخت با دقت بالا باید فرآیند مقاوم سازی و مهار دیوار با میلگرد را طی کنند. در کنار میلگرد بستر که به شکل خرپایی یا نردبانی به کار گرفته می شود، سایر متعلقات آن مانند قلاب و گیره با دقت و حساسیت بالا انتخاب و به کار برده می شوند.
روش های مختلفی برای مهار دیوار وجود دارد. بسته به شرایط ساختمان و بار دیوار، مهندسین ساخت و ساز از مدل های مورد نظر استفاده می کنند. با توجه به اینکه میلگردها به شکل ساده و آجدار تولید می ‌شوند، توصیه ما به شما برای اتصال بهتر این قطعات با ملات، استفاده از نوع آجدار است. معمار و مهندس ساخت و ساز با در نظر گرفتن شرایط و المان ‌های مختلف برای فواصل قرار دادن مفتول های میانی سعی می کند اندازه کاربردی در نظر گیرد. به عنوان مثال حداکثر فاصله برای میلگرد نردبانی ۳۰ سانتیمتر و این فاصله برای میلگرد بستر خرپایی ۴۰ سانتی ‌متر لحاظ می گردد.
مقاومت بیشتر میلگرد خرپایی در مقایسه با نوع نردبانی موجب می شود در شرایط مختلف، گزینه ای کاربردی ‌تر شناخته شود. فراموش نکنید که میلگرد برای مهار دیوار باید به صورت کامل در درون ملات قرار گیرد تا پیوستگی ایده آلی بین واحد بنایی و میلگرد بستر ایجاد کند.
کارخانجات تولیدی میلگرد به منظور بالا بردن مقاومت میلگردها در برابر شرایط مختلف مانند خوردگی، سعی بر این دارند برای میلگردهای به کار رفته در مهار دیوار از پوشش فولادهای ضد زنگ یا پوشش اپوکسی استفاده کنند. فراموش نکنید انتخاب میلگرد با قطر مناسب، بستگی به ضخامت ملات بستر نیز خواهد داشت.
مجموعه آهن آلات آهن پویا به واسطه تجربه و تخصصی که در زمینه فروش انواع قطعات فلزی دارد، با کیفیت ‌ترین میلگردها را برای مهار دیوار در دسترس شما قرار می دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر نسبت به قیمت میلگرد ها از جمله میلگرد های آجدار با فروشگاه اینترنتی آهن پویا همراه باشید.

نوشتن دیدگاه