میلگردها سازههایی فولادی هستند که در صنعت ساخت و ساز بیشترین سطح مصرف را به خود اختصاص میدهند. بافت این فلزات کاملا متراکم بوده و بیشتر به صورت پیچشی هستند و در مقابل طوبت و حرارت و فشار هم دوام زیادی دارند. میلگرد برشی یا عرضی به عنوان تقویت کننده آرماتور است که به صورت طولی روی آن نصب میشود. تیرهایی که در بتن آرمه خاموت نصب میشوند به آلمانی چون میلگرد برشی نیاز دارند تا بتوانند فشار را به خوبی تحمل کنند. برای اینکه مقطع دچار شکست زودرس نشود نصب این میلگرد الزامی بوده و میتواند استحکام کار را چندین برابر افزایش دهد. مقاطع بتنی به کمک میلگرد برشی کاملا مسلح میشوند تا در مقابل باز شدن ترکهای مورب مقاومت کنند. عملکرد این میلگرد فولادی فوقالعاده بوده و علاوه بر مسلح کردن بتن میتواند فشار را به دو طرف ستون منتقل کند. در واقع این میلگرد مقاومت کششی ساختمان را افزایش داده و باعث میشود تا بتن ریزی به بهترین شکل انجام شود. این میلگرد خاصیت مکانیکی زیادی دارد و با تحمل فشار دچار تغییر شکل نمیشود. در عمل بتنریزی این نبشی نقش مهمی را ایفا میکند و با قرار گرفتن در ستونهای میانی میتواند به استحکام بیشتر ساختمان کمک زیادی کند. از دیگر کاربردهای این نوع میلگرد میتوان به مسلح کردن بتن اشاره کرد که از تخریب آن در اثر فشار و ضربه جلوگیری میکند. آرماتور برشی قابلیت جوشکاری دارد و شما میتوانید به قسمتهای مختلف بتن آن را متصل کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با آهن آلات آهن پویا و قیمت میلگرد ساده، آجدار، ذوب آهن و قیمت میلگرد هشترود با کارشناسان ما در آهن پویا در ارتباط باشید.
کاربرد میلگرد خمشی چیست؟
نقش آرماتور در صنعت ساختمان سازی زیاد بوده و میتواند به استحکام زیربنا کمک زیادی کند. این سازه فولادی قابلیت برش زدن دارد و شما میتوانید آن را به شکلهای مختلف تبدیل کنید. این نوع میلگرد در برابر نیروهای مختلف از سازه محافظت میکند. میلگرد خمشی عمود بر آرماتورهای اصلی نصب میشود تا بتواند دوام آن را بیشتر کند. این مدل بیشتر در مسیرهای کوتاه استفاده میشود و در اکثر موارد در پایین دال نصب میشود. این میلگردها سایز بزرگتری نسبت به نمونههای برشی دارند به همین دلیل به راحتی خم نمیشوند و میتوانند فشار را به خوبی تحمل کنند. زمانی که دالهای بتنی در ساختمان پیریزی میشوند نیاز به آرماتوربندی دارند که این کار توسط میلگردهای خمشی و برشی در پایین دال صورت میگیرد. به کمک میلگرد خمشی تنش لنگر خمشی به خوبی انتقال پیدا میکند. بار اضافی در دال به کمک این آرماتور به خوبی منتقل میگردد. به کمک خمشیهای بزرگ و قطور دال یک طرفهای بر روی تیرهای مخالف ایجاد میگردد. نصب آنها برخلاف میلگردهای برشی عمودی بوده بدین ترتیب از پایین تا بالای دال را به خوبی پوشش میدهد. بافت متراکمی که این سازه فولادی دارد مانع از جدا شدن دال از هم میشود بدین ترتیب اسکلت بندی ساختمان به بهترین شکل ممکن بتن ریزی میشود. میلگرد حسن رود از بهترین میلگردهای موجود در بازار است. برای اطلاع از قیمت میلگرد حسن رود با آهن پویا همراه شوید.
میلگرد خمشی چه کاربردی دارد؟
همانطور که در قسمت بالا اشاره کردیم میلگرد خمشی در ساختن بتن و پیریزی ساختمان نقش مهمی دارد. اگر اسکلت بندی و دال بر اساس استانداردهای روز دنیا و مواد اولیه درجه یک باشد قطعا استحکام و ماندگاری ساختمان بیشتر خواهد شد. میلگرد خمشی اصولا با سایز و قطری بزرگ ساخته میشود تا بتواند در قسمت پایین دال به خوبی نصب و به انتقال نیرو هم کمک زیادی کند. این میلگرد به صورت ساده و موجدار است که به وسیله جوشکاری آن را به صورت عمودی به پایین دال متصل میکنند. در آرماتوربندی استفاده از میلگرد خمشی الزامی بوده و بار خمشی از قسمت پایین دال به قسمت پایین تیر انتقال پیدا میکند و همین امر مانع از ترک خوردگی و کوتاه شدن عمر ساختمان میگردد. خمشی اگر چه بافتی متراکم دارد اما منعطف بوده و با فشار زیاد میتوان آن را به شکلهای مختلف تبدیل کرد. دال یک طرفهای که توسط این خمشی ایجاد میگردد باعث شده تا آرماتوربندی به صورت کاملا استاندارد انجام شود. میلگرد خمشی قابلیت خم شدن دارد از این رو در قسمت پایین دال استفاده میشود تا فشار زیادی روی آن نباشد. نصب این میلگرد به صورت عمودی نصب شده و به دال این امکان را میدهد تا بتواند بتن ریزی را از ابتدا به صورت کاملا مستحکم انجام دهد. این میلگرد متناسب با طول دال انتخاب میشود تا بتواند در امتداد آن بهترین عملکرد را داشته باشد. نصب آن به صورت جوشی بوده تا از دالهای فولادی جدا نشود.