031 - 910 - 100 - 30     021 - 910 - 100 - 30

فولاد مبارکه چگونه « جهش تولید » را محقق کرد ؟
ﺳﻪ شنبه 28 اردیبهشت 1400 بازدید : 75

به نقل از روزنامه اقتصاد آینده 

هادی نباتی‌ نژاد افزود : پارسال در مجموع ۷.۴ میلیون تن گندله ( رشد ۴.۸ درصدی نسبت به سال ۹۸ ) ، حدود ۸.۸ میلیون تن آهن اسفنجی ( رشد ۱۲ درصدی ) و نزدیک به هشت میلیون تن تختال ( رشد ۲.۸ درصدی ) در فولاد مبارکه اصفهان تولید شد .

نباتی‌ نژاد ادامه‌ داد : گذر از مرز صادرات ۲۲ میلیون تن محصولات فولادی تخت و ارز آوری بیش از ۹ میلیارد دلاری ، فروش بیش از ۱۲۰ میلیون تن محصولات فولادی تخت در بازار های داخلی و صادراتی و تحویل بیش از ۷.۷ میلیون تن انواع محصولات در سال جهش تولید ( ۱۳۹۹ ) و ثبت رکوردی جدید از ابتدای زمان بهره‌برداری ، از جمله توفیقات حاصل شده است . 

وی بیان‌داشت : این توفیقات در حالی حاصل شد که موانعی بزرگی همچون کرونا و تحریم‌ ها وجود داشت و مدیر عامل شرکت فولاد مبارکه نیز از سوی آمریکایی‌ ها تحریم شد . 

 

افزایش عمق ساخت داخل محصولات

مدیر روابط عمومی فولاد مبارکه اصفهان گفت :‌ در موضوع تولید محصولات نیز توجه به توان داخل و بومی‌سازی برخی قطعات و تجهیزات در دستور کار قرار گرفت ، به‌ طوری که برای بیش از یک‌ هزار قطعه برنامه داخلی‌ سازی در نظر گرفته شد که کاهش ارز بری قابل توجهی را به دنبال داشت . 

وی ادامه‌ داد : تولید تختال با عرض ۲ متر مورد استفاده در صنایع کشتی‌ سازی و سایر صنایع ، محصول جدیدی بود که سال گذشته برای نخستین بار ساخت آن در دستور کار قرار گرفت و کشور از این محصول بی‌ نیاز شد . 

 

مدیریت مصرف آب و ارتقای بهره‌وری

نباتی‌ نژاد اضافه‌کرد : ‌در موضوع مصرف آب که چالشی اساسی فراروی این شرکت است ، خریداری پساب ۹ شهرستان استان اصفهان از سوی فولاد مبارکه در دستور کار قرار گرفت و با تصفیه‌ خانه‌ای که به همین منظور احداث شد ، ضمن کاهش مصرف آب ، این مشکل نیز مدیریت شد . 

وی اظهار داشت :‌ صرفه‌جویی ۲۹۰ درصدی در مصرف آب ، دیگر دستاورد فولاد مبارکه در سال‌های اخیر است به طوری که مصرف ۱۶.۶ متر مکعبی در هر تن برای تولید ۲.۴ میلیون تن فولاد در سال ۷۳، به ۲.۹ متر مکعب در هر تن برای تولید هفت میلیون تن فولاد در سال گذشته تبدیل شد . 

این مسوول فولاد مبارکه خاطر نشان‌کرد : اکنون پروژه انتقال آب از خلیج فارس به فلات مرکزی ایران ، تا شهر یزد پیشرفت داشته که در ادامه با مشارکت سه شرکت بزرگ فولاد مبارکه ، ذوب آهن و پالایشگاه اصفهان ، انتقال آب به صنایع اصفهان و سایر بخش‌های کشاورزی و شرب در دستور کار خواهد بود که سهم فولاد مبارکه از این مشارکت ۲۹ درصد است . 

Mina Okhravi

به اشتراک بگذارید

دیدگاه

0