میلگرد بستر از محصولاتی است که استحکام سازه ها را افزایش می دهد و اتصالات را مستحکم تر می کند. این میلگرد به این شکل طراحی شده است که مفتول های طولی تغییر شکل یافته در دو طرف، و مفتول های عرضی آن به شکل نردبانی به این مفتول های طولی جوش داده شده اند. این میلگردها ابعاد بسیار مناسبی برای قرار گیری در درزهای ملات، میان ردیف هایی که بنایی صورت می گیرد، دارند. میلگردهای بستر به دو دسته ساده و آجدار دسته بندی می شوند. البته میلگرد بستر آجدار به دلیل اینکه آج دارد، برتری بیشتری نسبت به میلگرد بستر ساده دارد.
برای ساخت و تولید میلگرد بستر باید رطوبت ملات بنایی شده و همین طور امکان زنگ زدن میلگرد بستر را در نظر گرفت. اگر از میلگرد نامناسب که خط تولید میلگرد بستر معقولی نداشته است استفاده کنید و آن را در معرض رطوبت قرار دهید، دچار خوردگی و زنگ زدگی می شود که در این حالت نه تنها مفید واقع نمی شود، بلکه خود بهانه ای برای آسیب زدن به سازه می شود. البته با در نظر گرفتن هزینه ها، آن هم در این وضعیت اقتصادی، به کارگیری از فولاد زنگ نزن در تولید میلگرد بستر زیاد مقرون به صرفه نیست؛ البته همیشه یک راه حلی وجود دارد. میلگرد بستر را می توان با استفاده از گالوانیزه به هنگام ساخت آن، تولید کرد و با این کار، مقاومت این مصول را در برابر زنگ زدگی بالا برد. شما عزیزان می توانید برای تهیه انواع میلگرد آجدار و ساده با کیفیت بالا و قیمت مناسب به آهن پویا بپیوندید.
خصوصیات میلگرد بستر
میلگردهای بستر همچون دیگر محصولات فولادی، از ویژگی ها و خصوصیاتی برخوردار هستند که در ادامه به برخی از آن ها اشاره می کنیم. جنس این محصولات غالبا از مفتول است و اغلب به صورت آجدار تولید می شوند، به دلیل اینکه از گالوانیزه ساخته می شوند، ضد زنگ و ضد فرسایش هستند، همچنین ضخامت میلگردهای بستر حدود 4 میلی متر است و استحکام بسیار بالایی دارند و در ساخت این میلگردها از استیل گالوانیزه کربن استفاده می شود.
میلگردهای بستر به این شیوه متصل و نصب می شوند که ابتدا باید محصول را به سازه متصل کنیم، قبل از آن که دیوار چینی انجام شود. زمانی که دیوار چینی دارد انجام می شود، 20 سانتی متر انتهای میلگرد بستر، 90 درجه خم می شود و درون بست جای گیری می شود. برای دیوارهایی که طول زیادی دارند، یعنی از 3.6 متر بیشتر هستند، میلگرد بستر به طول 25 سانتی متر اجرا می شود. برای نصب و اجرا در ساختمان های بنا، احتیاجی به اجرای بست نیست و تنها باید میلگرد بستر مطابق با ضوابطی که پیش تر عرض کردیم، درون رج ها قرار گیرند.
مزایا میلگرد بستر
میلگردهای بستر که در اروپا آغاز به کار و فعالیت کردند و مردم اروپا متوجه فواید و کاربرد این کالا شدند، در سال 1813 میلادی، در آمریکا طراحی و اجرا شد و مورد استفاده مردم قرار گرفت. اما در سال 1392 شمسی، این میلگردها در ایران به طور رسمی برای به کارگیری در ساختمان ها و مجتمع ها و... مورد استفاده مهندسان ساختمان قرار گرفتند. کارخانه های بسیاری تولید کننده میلگرد بستر هستند. به طور کلی این محصول مزایای بسیار زیادی دارد، که برخی از آن ها را برایتان شرح می دهیم.
این محصول در مقابل زلزله بسیار مستحکم است و در حالت کلی مقاومت چشم گیر و منحصر به فردی دارد. همچنین این محصول دیوارهای متقاطع را به یکدیگر متصل می کند، دیوارهای دولایه را نیز به هم دیگر وصل می کند. میلگرد بستر به دوغاب بندی هیچ نیازی ندارد و می تواند مقاومت کششی سازه را بالا ببرد و افزایش دهد. از بی نظیر ترین کاربردهای این محصول این است که در همه دیوارها از جمله دیوار سفالی، دیوار بلوکی و دیوار سیمانی می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
این محصول بسیار کاربردی در آهن پویا موجود است و از بهترین کارخانه های کشور به این مجموعه آمده است؛ از این رو از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است و می توانید بابت آن مطمئن باشید. کیفیت بسیار بالای محصولات آهن پویا سبب افزایش بیش از حد هزینه کالاها نشده است و می توانید همواره با بهترین و نازل ترین قیمت ها، محصول مورد نظر خود را از آهن پویا تهیه کنید.