انواع کوپلر میلگرد و مشخصات فنی آن

بررسی المان ها و عوامل تشکیل دهنده اسکلت ساختمان نشان می دهد که یکی از مهمترین گزینه ها در آن ها میلگرد است. تفاوتی ندارد که قصد ایجاد سازه ای فلزی را داشته باشید یا به دنبال بنا کردن ساختمان های بتنی هستید. در هر حال آرماتور به عنوان یکی از مهم ترین فاکتورها نقش اساسی در آن ایفا خواهد کرد. با این حال باید بدانید که برای افزایش استحکام سازه نیاز است میلگردها را از جهت های مختلف به خوبی بتوانید به هم متصل کنید. بررسی روش های مورد استفاده برای انجام این کار نشان می‌دهد که کوپلرها می توانند برای اتصال آرماتورها به عنوان قطعات مکانیکی مورد استفاده قرار گیرند.
کوپلرها مقاومت بسیار بالایی داشته و به واسطه جنس سختی که دارند از کیفیت بالایی برخوردار هستند. اگر بخواهیم انواع کوپلر میلگرد و مشخصات فنی آنها را بیان کنیم باید از جنبه های مختلف به بررسی قابلیت‌های آنها بپردازیم. امروزه انواع گوناگون کوپلر میلگرد با شکل های خاص و کاربردهای مختلف در بازار عرضه می شوند. کوپلر استاندارد از جمله پرکاربردترین گزینه ها برای استفاده در ساختمان سازی می تواند عنوان شود. علاوه بر این، کوپلر تبدیل و کوپلرهای پیچی نیز از جمله گزینه‌های موجود برای ایجاد اتصال میان آرماتور هستند. برای استفاده از کوپلر میلگرد می‌توانید نوع جوشی آن را نیز به کار ببرید.
این نوع کوپلر شما را یاری می کند که بتوانید با استفاده از آن، اتصال میلگرد سازه فلزی را انجام دهید. فراموش نکنید که در استفاده از کوپلر جوشی به جای جوشکاری میلگرد تنها کوپلر را به سازه فلزی جوش خواهید داد. کوپلر پیچی قفل شونده نیز برای اتصال میلگردها می تواند به کار گرفته شود. این مدل از کوپلرها دارای طول حداکثر ۲۰ سانتی متر هستند. به همین علت از آن به عنوان بهترین روش برای اتصال میلگردهای مقاوم ساز بتن نام می‌برند. اگر قصد استفاده از کوپلر در قسمت های مختلف سازه را دارید، کوپلر با رزوه چپ و راست گزینه ای مناسب است. این مدل از کوپلرها نیز در شرایط خاص می توانند پاسخگوی نیازهای مهندسین سازه باشند.

types of rebar coupler and its technical specifications2

کوپلر میلگرد چیست؟

کوپلر میلگرد به عنوان نوعی اتصال مکانیکی می‌تواند به هنگام آرماتوربندی جهت وصل کردن میلگردها مورد استفاده قرار گیرد. این اتصال مکانیکی در انواع سازه های بتنی قادر است به منظور جلوگیری از سنگین شدن آرماتور بندی و ایجاد اورلپ، کیفیت و تاثیر خود را نشان دهد. اتصال مکانیکی کوپلر از هر جهتی و در همه خم های میلگرد قابلیت استفاده دارد. از نظر کاربرد با توجه به شکل ظاهری کوپلر می توان کاربردهای متفاوتی از آن مشاهده کرد. امروزه در سازه های عظیم مانند بیمارستان ها، پل ها، برج ها و خانه های مسکونی، استفاده از کوپلر اهمیت بالایی دارد. کوپلرها را برای تکمیل سازه های عمرانی و به منظور افزایش استحکام و متصل کردن تعداد زیادی میلگرد به کار می برند. فرآیند استفاده از کوپلر میلگرد را کوپلینگ می نامند.
با توجه به اینکه کوپلرها نقش اساسی در افزایش استقامت سازه ها ایجاد می کنند، در تولید آن ها باید شرایطی به کار رود که در برابر تنش های وارد شده به ساختمان بتواند به بهترین شکل مقاومت خود را نشان دهد. استفاده از کوپلر میلگرد و فرآیند کوپلینگ مزایای متعددی برای سازه خواهد داشت. به عنوان مثال اگر قصد دارید سازه های بتنی را یکنواخت کنید، این روش بهترین شیوه خواهد بود. در کنار این مورد، به دلیل استفاده کمتر از میلگرد با وجود کوپلینگ می توانید صرفه اقتصادی را در دستور کار خود قرار دهید. مقاومت بسیار بالای کوپلر در برابر تنش های وارد شده به آرماتور نیز از دیگر مزایای آن عنوان می شود.

مشخصات فنی کوپلر میلگرد

مشخصات فنی کوپلر میلگرد

با توجه به اینکه در تولید کوپلر میلگرد از استانداردهای خاصی پیروی می شود باید با بررسی مشخصات فنی کوپلرها بتوانید اطلاعات مورد نیاز را به دست آورید. فراموش نکنید که برای ساخت کوپلرها از فولادهای مختلف با استانداردهای خاص می توان بهره برد. برای به دست آوردن مشخصات فنی کوپلر میلگرد از فرمول های خاصی نیز می توان استفاده کرد. به عنوان مثال به دست آوردن طول رزوه یکی از مهمترین موارد برای کسب اطلاعات مورد نیاز در خصوص مشخصات فنی کوپلر میلگرد خواهد بود.
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص خرید انواع کوپلر میلگرد می توانید با کارشناسان ما در مجموعه آهن پویا تماس حاصل نمایید. ما با فروش کوپلر میلگرد در شکل های مختلف و با قیمت مناسب شما را یاری می کنیم که برای اتصال آرماتورها بتوانید از محصولی با کیفیت بهره ببرید.

نوشتن دیدگاه