آلیاژ فروسیلیس یکی از آلیاژ های پرکاربرد در صنایع مختلف کشور ما به حساب می آید که در گذشته تولید آن در داخل کشور انجام نمی شد. اما امروزه خط تولید این محصول در داخل کشور راه اندازی شده است و تولیدات ما علاوه بر اشباع بازار داخلی در حجم های عمده صادر نیز می شوند. قیمت فروسيليس صادراتی بر اساس قیمت مواد اولیه آن که شامل سنگ آهن و سیلیس است، تعیین می شود. سیلیس و یا به عبارتی کوارتز در درصد های مختلفی برای تولید این آلیاژ مورد استفاده قرار می گیرد که متغیر بودن درصد استفاده از سیلیس می تواند باعث تغییر در قیمت نهایی فروسیلیس شود. در ادامه ما به بررسی قیمت صادراتی فروسیلیس، فرایند تولید و زمینه های کاربرد آن اطلاعات بیشتری را برای شما بیان کرده ایم.
فروسیلیس صادراتی
همانطور که گفتیم فروسیلیس محصول ترکیب کوارتز و سنگ آهن است که از طریق حرارت دادن و احیای آن ها در کوره های قوس الکتریکی حاصل می شود. در تولید فروسیلیس عناصر ناخالص نیز وجود دارد اما مقادیر آن ها ناچیز است. به عنوان مثال عنصر منگنز، گوگرد و آلومینیوم کمتر از ۵ درصد در فروسیلیس موجود هستند که هر چقدر این درصد بالاتر برود کیفیت محصول نهایی پایین تر می آید. البته کربن نیز به عنوان یک عنصر ناخالص در فروسیلیس موجود است که آن را با نام عنصر سوم نیز می شناسند. فروسیلیس در کارخانه های فولاد کاربرد بسیار زیادی دارد و تقریبا بیشترین کاربرد را در همین صنایع به خود اختصاص داده است. البته کاربرد فروسیلیس فقط به کارخانه های تولید فولاد محدود نمی شود و بسته به ناخالصی های موجود در آن در صنایع مختلفی کاربرد دارد. فروسیلیس صادراتی که امروزه در کشور ما در حجم های بالا تولید می شود در مصارف مختلف از جمله صنایع متالوژی استفاده می شود. استفاده از این محصول در صنایع متالوژی به عنوان جوانه زا و اکسیژن زدا رونق بسیار زیادی پیدا کرده است. همچنین مشتقات ترکیبات فروسیلیس نیز در ساخت لعاب و لاستیک نیز به کار می رود. همانطور که گفتیم فروسیلیس به عنوان جوانه زا مورد استفاده قرار می گیرد. این محصول در فرایند و پروسه تولید چدن های خاکستری بیشترین استفاده را دارد. از چدن خاکستری در صنایع و موارد گسترده ای استفاده می شود که در گذشته ماده اولیه آن یعنی فروسیلیسیم به صورت وارداتی به کشور ما وارد می شده است. در کارخانه های تولید فولاد به صورت عمده و گسترده از فرو سیلیس استفاده می شود. این محصول باعث افزایش استحکام و قابلیت مغناطیسی فولاد می شود که این مسئله می تواند در کیفیت نهایی فولاد تولید شده تاثیر مثبت و بسزایی داشته باشد. قیمت فروسیلیس صادراتی نیز همانطور که گفتیم بر اساس درصد سیلیس و درصد سنگ آهن موجود در محصول بستگی دارد. علاوه بر آن هر چقدر که درصد ناخالصی ها در این محصول کمتر باشد قیمت نهایی آن به مراتب بالاتر خواهد بود. صادرات فروسیلیس می تواند ارز آوری خوبی به کشور ما داشته باشد و در کنار صادرات انواع آهن آلات و مقاطع فولادی باعث اشتغال زایی بیشتر نیز شود.
آهن پویا عرضه کننده فروسیلیس صادراتی
فروشگاه اینترنتی آهن پویا به عنوان یکی از فروشگاه های بزرگ و مطرح کشور اقدام به عرضه فروسیلیس صادراتی در تناژهای و حجم های دلخواه مشتری نموده است. مشتری می تواند با مراجعه به این وب سایت فروشگاهی از قیمت روز فروسیلیس مطلع شود و این محصول را به صورت کاملا مستقیم و با قیمت کارخانه خریداری نماید. زمانی که مواد خام تولید فروسیلیس از جمله سنگ کوارتز و آهن دچار نوسان قیمت شوند قطعا این نوسان قیمت روی محصول نهایی یعنی فروسیلیس نیز تاثیر خواهد داشت. به همین جهت در بسیاری از مواقع کسانی که قصد خرید این محصول را دارند بدون اطلاع از متریال و مواد اولیه تولید آن نسبت به خرید محصولات خود اقدام می کنند. در صورتی که قصد دریافت اطلاعات تکمیلی و بیشتر در مورد قیمت گذاری این محصول و همچنین در مورد کاربرد های بیشتر آن را داشتید می توانید از طریق لینک های ارتباطی با کارشناسان خبره و با تجربه فروشگاه آهن پویا در تماس باشید تا شما را به صورت کامل در زمینه فروسیلیس و کاربردهای آن و همچنین نحوه قیمت گذاری آن آشنا کنند و شما را در زمینه یک از خرید کاملا کاربردی و مقرون به صرفه راهنمایی نمایند. فروسیلیس خمین نیز از بهترین فروسیلیس ها است و برای مطلع شدن از قیمت این محصول می توانید سایت آهن پویا را مشاهده کنید.