تفاوت بریکت و آهن اسفنجی

صنعت فولاد سازی یک صنعت بسیار مهم است که روز به روز بیش تر پیشرفت می کند و محصولات جدید تری به بازار عرضه می کند. به طور مثال نیز می توان به محصولاتی مثل بریکت و آهن اسفنجی اشاره کرد که هر دو آن ها جزء پر کاربرد ترین محصولات این صنعت به شمار می آیند و نقش بسیار مهمی در این صنعت بازی می کنند. به همین دلیل نیز ما قصد داریم در ادامه به طور اختصاصی در مورد این محصولات صحبت کنیم و ویژگی ها و قابلیت های آن ها را با یک دیگر مقایسه کنیم. به شما نیز پیشنهاد می کنیم که تا پایان با ما همراه باشید تا بیش تر با این دو محصول آشنا شوید و بتوانید از قابلیت های آن ها به بهترین نحو ممکن استفاده کنید. آهن اسفنجی وسیله ای است که از طریق احیای مستقیم سنگ آهن ساخته می شود و شبیه اسفنج است. بریکت نیز و در واقع همان آهن اسفنجی است و فقط روش تولید آن ها با هم متفاوت است و از آن جایی که این موضوع از اهمیت ویژه ای برخوردار است در ادامه بیش تر در مورد آن صحبت می کنیم.

تفاوت بریکت و آهن اسفنجی

بریکت و آهن اسفنجی چه تفاوت هایی دارند؟

بریکت به صورت فشرده تولید می شود و دارای انواع مختلفی که عبارتند از:

  • بریکت گرم
  • بریکت نرمه
  • بریکت سرد

اما برای تولید آهن اسفنجی روش های متعددی وجود دارد که به شرح ذیل است:

  • زغال حرارتی
  • گاز طبیعی
  • میدرکس

این روش ها تفاوت زیادی با یک دیگر ندارند و تولید کننده می تواند با توجه منابع و میزان بودجه خود گزینه مناسب را انتخاب کند.

بریکت و آهن اسفنجی چه تفاوت هایی دارند؟


بریکت یا آهن اسفنجی؛ کدام بهتر است؟

بریکت و آهن اسفنجی هر کدام برای کار خاصی طراحی شده اند و ویژگی های خاص خودشان را دارند و نمی توان یکی از آن ها به عنوان بهترین معرفی کرد. اما با این حال ما در این قسمت مزیت ها و معایب این دو محصول را بیان می کنیم:
مزیت های بریکت: یکی از مهم ترین مزیت های بریکت این است که در صورت لزوم می توان آن را با مواد دیگری مثل کربن ترکیب کرد و آلیاژ های متفاوت تولید کرد. همچنین ابعاد بریکت به گونه ای است که به راحتی می توان آن را انبار کرد.
معایب بریکت: تنها عیب بریکت این است که هزینه راه اندازی خط تولید این محصول خیلی زیاد است و ممکن است تولید کننده ها از پس هزینه های این کار بر نیایند و از تولید آن منصرف شوند.
مزیت های آهن اسفنجی: درصد فسفر و گوگرد این محصول در مقایسه با نمونه های مشابه آن خیلی کم تر است. آهن اسفنجی می تواند در کوره به عنوان خنک کننده عمل کند و در آهن اسفنجی هیچ گونه ماده زائدی وجود ندارد.
معایب آهن اسفنجی: ساختار آهن اسفنجی به گونه ای است که زمانی که با فولاد ترکیب می شود زمان ذوب آن را کاهش می دهد و همچنین میزان نا خالصی های آهن اسفنجی واقعاً زیاد است.
اگر در صنعتی فعالیت می کنید که برای ساخت محصولات خود به بریکت و آهن اسفنجی نیاز دارید توصیه ما این است که زمانی که قصد خرید این محصولات را دارید حتماً از سایت آهن پویا که متعلق به یکی از معتبر ترین فروشگاه هایی است که در حوزه خرید و فروش سازه های فولادی فعالیت می کند بازدید کنید تا بتوانید بهترین نوع محصولی که نیاز دارید را با یک قیمت مناسب خریداری کنید. در صورتی هم که تازه کار هستید و در این زمینه تجربه و مهارت کافی ندارید می توانید از کارشناسان فروش سایت ما مشاوره رایگان دریافت کنید و هر سوالی که دارید از آن ها بپرسید. اگر خریدار آهن اسفنجی هستید، با ما در آهن پویا همراه باشید.

نوشتن دیدگاه