تفاوت گندله و آهن اسفنجی

فولاد از سنگ آهن تولید می‌شود، اما طی عملیات های مختلفی در نهایت می‌تواند برای ساخت مقاطع فولادی مورد استفاده قرار بگیرد. طی فرآیند تولید فولاد به محصول نهایی، از محصولاتی مانند آهن اسفنجی، گندله، شمش، بیلت و.. استفاده می‌شود که معمولا هر کدام کاربردهای خاص خود را دارند و دارای تفاوت‌هایی با یکدیگر هستند. در این مقاله می‌خواهیم در مورد تفاوت گندله و آهن اسفنجی صحبت کنیم. اگر می‌خواهید در این باره چیزی بدانید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید. شما عزیزان می توانید برای خرید و کسب اطلاعات درباره گندله آهن با کارشناسان آهن پویا تماس بگیرید.

تفاوت گندله و آهن اسفنجی در روش تولید

گندله سنگ آهن باید طی فرآیندهای مختلفی احیا شود؛ در این فرآیندها ذوب رخ نمی‌دهد و به وسیله غلتاندن ذرات ریز مرطوب، گلوله‌های توپی شکل سنگی ایجاد می‌شود که گندله نامیده می‌شود. این پروسه می‌تواند به وسیله دستگاه مخصوص این کار، به صورت استوانه‌ای و یا دیسکی انجام شود. در اصل می‌توان گفت که گندله ماده اولیه برای ساخت آهن اسفنجی و... است که در نهایت می‌تواند به فولاد تبدیل شود و در بسیاری از صنایع و پروژه‎های ساختمانی استفاده شود. برای ساخت گندله از مواد افزودنی مانند سیمان، آب، آهک، شیر آهک و... استفاده می‌شود. مراحل بعدی برای ساخت گندله به صورت زیر است:

  • خشک‌سازی
  • پیش گرم کردن
  • سوزاندن ( 1350 درجه سانتی‌گراد)
  • و آخرین مرحله، مرحله سرد کردن است.

در نهایت می‌توان از گندله آهن اسفنجی را تولید کرد. در فرآیندهای بعدی، آهن اسفنجی باید در کوره ذوب قرار بگیرد تا بتواند به شمش یا همان بیلت تبدیل شود. شمش در اصل، ماده اولیه تولید بسیاری از مقاطع فولادی مانند میلگرد است. شما عزیزان می توانید برای خرید و کسب اطلاعات درباره گندله اپال با کارشناسان آهن پویا تماس بگیرید.

تفاوت گندله و آهن اسفنجی در روش تولید

تفاوت گندله و آهن اسفنجی در کاربرد

گندله همان‌طور که گفته شد، به عنوان ماده اولیه برای کوره‌های احیا مستقیم و کوره های بلند کاربرد دارد تا بتوان از آن به عنوان آهن اسفنجی تولید کرد. اما اگر بخواهیم نگاهی به کاربردهای آهن اسفنجی داشته باشیم باید به این موضوع اشاره کنیم که از آهن اسفنجی برای فولاد فرآوری شده و یا حتی ساخت آهن فرفوژه می‌توان استفاده کرد.
اگر آهن اسفنجی در کوره القایی ساخته شده باشد، کاربرد آن وسیع‌تر است؛ چرا که به این صورت می‌توان آهن اسفنجی را جایگزین آهن قراضه کرد. البته این را هم اضافه کنیم که میزان عیار گندله و سنگ آهن متفاوت است؛ عیاری که برای گندله در نظر گرفته می‌شود، حدود 67 درصد است، در حالی که عیار سنگ آهن بیشتر از 84 درصد است. گندله استحکام خیلی زیادی دارد و به راحتی می‌توان آن را نگهداری و حمل کرد. خطرات آهن اسفنجی را می توانید در این مقاله مطالعه کنید. اگر خریدار آهن اسفنجی هستید، با ما در آهن پویا همراه باشید.

تفاوت گندله و آهن اسفنجی در قیمت

امروزه با توجه به موارد استفاده و کاربرد آهن اسفنجی، قیمت این محصول اهمیت زیادی پیدا کرده است. یک نکته مهم در مورد قیمت آهن اسفنجی این است که کارخانه تولید کننده آن محصول را بشناسید؛ چرا که معمولا هرکدام برای محصولات خود، یک قیمت متفاوت در نظر می‌گیرند. شما به راحتی می‌توانید در سایت آهن پویا قیمت به روز آهن آسفنجی و گندله را مشاهده کنید و سپس برای خرید این محصول با کارشناسان ما در تماس باشید. تفاوت گندله و آهن اسفنجی را برای شما عزیزان در این مقاله از سایت آهن پویا بیان کرده ایم.
این نکته را هم اضافه کنیم که در قیمت آهن اسفنجی پارامترهای مختلفی تاثیرگذار هستند که از مهمترین آن‌ها می‌توان به بهای آهن در بازار جهانی اشاره کرد. علاوه بر این، نوسانات داخلی بازار هم باعث صعودی و نزولی شدن روند آهن اسفنجی خواهند شد. آهن پویا قیمت محصولات را به طور لحظه ای اعلام می کند و امکان خرید اینترنتی و غیرحضوری آن را هم برای شما مشتریان عزیز فراهم کرده است. می توانید بهترین آهن اسفنجی را و همچنین گندله را با گرید بالا از فروشگاه اینترنتی آهن پویا خریداری کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در مرکز تخصصی آهن آلات آهن پویا تماس بگیرید. کارشناسان ما شما را در تمامی مراحل مشاوره، خرید و تحویل همراهی خواهند کرد. قیمت آهن اسفنجی در بورس کالا را در آهن پویا بخوانید.

 

نوشتن دیدگاه